Hirdetés
. Hirdetés

Szenzációs Windows 10-fejlesztés

|

Akár fél óra alatt is a számítógépünkre települhet az operációs rendszer következő kiadása.

Hirdetés

Hirdetés

Bosszantó, hogy milyen sokáig tart a Windows 10 évente kétszer kiadott nagyszabású frissítéseinek a telepítése, amelynek során akár több órán keresztül nem tudjuk semmire sem használni a számítógépünket, és nem lehet előre megbecsülni, hogy mennyi ideig tart majd a folyamat.

Most a Microsoft azt ígéri, hogy a tervek szerint áprilisban esedékes Windows 10 Redstone 4 jelű frissítés a telepítési folyamat jelentős továbbfejlesztésének köszönhetően akár 30 perc alatt is a PC-nkre kerülhet. Számottevően csökkentették ugyanis a telepítés offline részét.

Azért arra ne számítsunk, hogy minden számítógép fél óra alatt frissül majd az új verzióra, mert a telepítés ideje továbbra is nagymértékben függ a hardver teljesítményétől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.