Hirdetés
. Hirdetés

Színkódos DVD-n érkezik a Vista

|

A Windows Vista minden egyes bitje és modulja egyetlen DVD-n fog megjelenni, függetlenül attól, hogy a legolcsóbb Home Basic, vagy a legdrágább Vista Ultimate-et vásároljuk majd meg.

Hirdetés

Ennek előnye, hogy amennyiben frissíteni szeretnénk már meglévő Vista verziónkat, nem kell letölteni a hiányzó modulokat - tehát nem szükséges internetkapcsolat sem -, hanem csak az eredeti lemezre van szükség, amelyről a licenc megvásárlása után frissíthetjük az operációs rendszert. A jogtalan frissítések kivédése végett a frissített operációs rendszert újból aktiválni kell majd a Microsoftnál.

A különböző verziókhoz tartozó DVD-k felületének színe a hírek szerint a következőképpen alakul: az alap Home Basic verzió színe világoskék, a Home Premium sötétzöld, a Vista Business kék, míg a mindentudó Vista Ultimate platina színű lesz.

A Microsoft szándéka, hogy a lemezek színezésével megkönnyítse a verziók beazonosítását a felhasználók számára.

Papp Gábor

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.