Hirdetés
. Hirdetés

Szintet lépnek a Samsung mobilok

|

A dél-koreai gyártó 128 gigabájtnál kisebb memóriájú változatot már nem akar kihozni csúcsmodelljeiból, és ezzel a vetélytársakat is lépéskényszerbe hozza.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung a csúcsszintű mobilok memóriájának növelésére törekszik, és a jelek szerint azt szeretné, ha a komolyabb eszközök nem adnák alább 128 gigabájtnál.

A Galaxy Note 9-nál és a Galaxy S10-nál a dél-koreai gyártó már búcsút is intett a 64 gigabájtnak, és a hírek szerint ugyanerre készül a tabletek kategórájában.

Bennfentesek úgy tudják, hogy a Samsung jelenleg két új Galaxy tableten dolgozik, az SM-T860-en és az SM-T865-ön (a két eszköz ugyanannak az alapmodellnek a két variánsa), és a tárterület mindkettőben legalább 128 gigabájt lesz. Az újdonságokat a Galaxy Tab S4 utódainak szánják, és minden bizonnyal Galaxy Tab S5 néven találkozhatunk majd velük a boltok polcain.

A memória bővülése nem csak a dél-koreai gyártó vásárlóinak jó hír, ugyanis a lépés a teljes iparágra nyomást gyakorol, és más gyártóknál is kikényszeríti a tárterület felbővítését.

Lépéskényszerbe kerülhet például az Apple, amely még mindig 64 gigabájttal árulja 2018-as új modelljeinek alapváltozatát: az iPhone XR, az iPhone XS és az iPhone XS Max is mind-mind kapható ekkora memóriával.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.