Hirdetés
. Hirdetés

Szó sincs saját Google telefonról

|

A WSJ szerint november közepén a Google bemutatja a mobiltelefonokra szánt szolgáltatásait és szoftvereit.

Hirdetés

A sajtó már hosszabb ideje azon spekulál, hogy vajon lesz-e saját mobiltelefonja a Google-nak, vagy sem. A jól értesültek már azt is tudni vélték, hogy a telefon olcsó, 100 dollár alatti készülék lesz, mert a készüléket a Google hirdetések finanszírozzák. Sokan rebesgették, hogy a tajvani HTC gyártja majd a készüléket, a Photoshop mesterei pedig már a telefon fantomképeit is megrajzolták.

A legújabb, egyre hivatalosabbnak tűnő értesülések szerint - az információ a Wall Street Journalban jelent meg, forrásként a "kérdésben jártas" egyéneket neveztek meg - telefon nem lesz, viszont két hét múlva, november közepén a Google megjelenik a mobiltelefonra szánt szolgáltatásaival és szoftvereivel.

A Wall Street Journal szerint a Google-képes telefonokon a Google Maps, a YouTube és a Gmail is könnyedén elérhető lesz majd. A dolog igazi jelentősége a nyílt, saját fejlesztésű operációs rendszerben rejlik. Így a külső, független fejlesztők is hozzáférhetnek majd az operációs rendszer kódjához, és szabadon fejleszthetnek majd alá alkalmazásokat.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.