Hirdetés
. Hirdetés

Táblagépekkel segítenek a WWF Magyarország Követei

|

A Telenor támogatásával a WWF Magyarország munkatársai táblagépekkel mutathatják be programjaikat és a szervezet támogatási lehetőségeit az érdeklődőknek.

Hirdetés

Táblagépekkel és szélessávú internet hozzáféréssel támogatja a Telenor a WWF Magyarország munkáját. A mobiltársaság a természetvédelmi szervezet kérésének megfelelően 5 db, Hipernet eléréssel felszerelt táblagépet bocsátott a civilszervezet rendelkezésére. Az eszközök elsősorban az alapítvány munkatársai, a WWF Követek számára nyújtanak majd nagy segítséget napi munkája során. A látványos méretű kijelzőt és az internet nyújtotta rugalmasságot a Követek a WWF Magyarország tevékenységének bemutatására használják, valamint adományozási és virtuális örökbefogadási programjukat kínálják az érdeklődők számára.

 

A Telenor korábban a Hiúzvédelmi Programhoz kapcsolódó nyomkövető rendszerhez biztosított SIM kártyákat, amelyek a megfigyelt állat nyakörvében teljesítenek majd szolgálatot. A rendszer segítségével gyűjtött információ a faj megmentéséért dolgozó szakemberek munkáját támogatja: segít felmérni a faj vándorlási útvonalait, ezzel hozzájárul élőhelyük hatékonyabb védelméhez. A Telenor fontosnak tartja, hogy támogatása révén saját szakterületébe illeszkedő megoldásokkal segítse a WWF Magyarország munkáját. Ennek következő állomása a WWF Követek modern technológiai eszközökkel történő felszerelése, amely új távlatokat nyithat meg a szervezet szélesebb körű népszerűsítésében is.

Hirdetés

A digitális eszközöket bevezető együttműködés eredményeként a civilszervezet a papír alapú tájékoztató anyagok csökkentése felé is fontos lépést tehetett.

"A WWF Magyarország alapítványként működik, így szervezetünk számára kiemelten fontos, hogy az utcán dolgozó WWF Követeink egyre hatékonyabban gyűjthessenek adományokat. Külföldön, a WWF londoni, hongkongi és szingapúri irodáiban kiválóan bevált a tableten történő adománygyűjtés, ezért örülünk, hogy mi is belevághatunk. Kollégáink a Telenortól kapott táblagépeken látványosan mutathatják majd be hazai és regionális tevékenységünket, élőhely-helyreállítási és fajvédelmi programjainkat. A Hipernet segítségével az érdeklődők böngészhetnek majd a honlapunkon, feliratkozhatnak a Youtube csatornánkra, de online örökbefogadásra is lehetőséget kínál ez a technológia. Bízom benne, hogy az emberek nyitottabbak lesznek, és Magyarországon is beválik majd ez a módszer." – mondta el Fáth Ákos a WWF Magyarország ügyvezető igazgatója.

A technológia adottságai alapján mindkét fél vizsgálja, hogy milyen innovatív megoldásokkal emelhetik még magasabb szintre a szervezet népszerűsítésének hatékonyságát.

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.