Hirdetés
. Hirdetés

Tajvanban mutatja be új adatgyűjtő megoldását az ITware

|

A magyar ITware japán partnerével, az FB Triangle-lel együtt Tajvanban mutatja be legújabb felhőalapú adatgyűjtő szolgáltatását. Az október 9-12-e között megrendezett Taitronics kiállításon több hazai fejlesztésű technológia is bemutatkozik.

Hirdetés

A Kojimori mérésadatgyűjtő rendszer hőmérő, fénymérő, hangmérő, oxigénmérő, páratartalom mérő és egyéb mérőműszerek adatait teszi elérhetővé a felhasználók számára - helyben és távoli szervereken egyaránt. A megoldást már ma is változatos területeken - többek között gyógyfürdőkben, síközpontokban és élelmiszeripari folyamatok mérésénél - használják.

„Az ITware-rel együtt a Taitronics kiállításon mutatjuk be a hosszú hónapokon át fejlesztett és tökéletesített Kojimori alkalmazást. Az expo kitűnő alkalom arra, hogy termékünket, ezt az innovatív távoli adatgyűjtő megoldást, minél több cég megismerje, akik reményeink szerint felismerik a benne rejlő üzleti lehetőségeket, és a későbbiekben partnereinkké is válhatnak” – mondta a találkozón való közös bemutatkozásról Masatoshi Hiroura, a japán cég vezetője.

Az idén immár 38. alkalommal rendezik meg az elektronikai területen világelső vásárt, a Taitronicsot. A kiállítás, amelyen legfrissebb fejlesztéseiket vonultatják fel a gyártók, a világ nagyobb elektronikai piacaira is betekintést enged a résztvevők számára.

A 2011-es rendezvényen több mint negyvenezer résztvevőt regisztráltak. A kiállítók nagyobbrészt az ázsiai, kisebb részt a nemzetközi piacokról érkeztek; de idén először a magyar ITware is ott lesz a meghívottak között.

„Minden évben jelen vagyunk a legfontosabb, nemzetközi kiállításokon, mivel ezek a találkozók kitűnő alkalmat jelentenek arra, hogy a szakma és a potenciális ügyfelek is megismerhessék legújabb termékeinket. Büszkék vagyunk rá, hogy a technológiailag legfejlettebb piacokon is sikeresen tudunk együttműködni a fejlesztésekben, és megoldásaink a távol-keleten is keresettek” – jelentette ki Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

A Kojimori mellett a kiállítás vendégei a magyar cég legújabb termékeit is megismerhetik: köztük az AGENTware értékesítés támogató mobilalkalmazást és a MANUware gyártáskövető szoftvert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.