Hirdetés
. Hirdetés

Tajvani beszállítót keres a Motorola

|

Költségcsökkentő megfontolásból tajvani partnert keres a Motorola a 3,5G-s, Windows Mobile-os okostelenfonok gyártásához.

Hirdetés

A tajvani DigiTimes információi szerint a Motorola továbbra is tervezi 3,5G-s, Windows Mobile alapú okostelefonok gyártását, ám a piaci árukat szeretné 350 dollár alá csökkenteni, ezért tajvani OEM-ekkel vette fel a kapcsolatot. A forrás szerint a potenciális partnerek között szerepel az Arima Communications, a Compal Communication és a Chi Mei Communication Systems is.

Utóbbi fejlesztette és gyártotta korábban a Motorola MPx220-at, amelyen Windows Mobile 2003 futott. A Compal Communications sem ismeretlen az amerikai gyártó számára: ők szállították a Motorola első kamerás telefonját, az E365-öt. Az Arima Communications korábbi partnerei között a Sony Ericsson, az LG, illetve az E-Ten szerepel többek között.

Az első szállítmányok a jövő év második negyedévében várhatók. Míg az amerikai gyártó további OEM-ek segítségével tervezi bővíteni a Windows Mobile-os okostelefonjainak palettáját, a Moto Q szériát továbbra is belsős Motorola kutatócsoport fogja fejleszteni és gyártani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.