Hirdetés
. Hirdetés

Takarékosabban nyomtatna a Canon

|

A Canon költségcsökkentő szoftvercsomagot készített a kis- és közepes vállalkozások számára.

Hirdetés

A Canon, bejelentette Security and Cost Control Pack (SCCP) szoftvercsomagját, amelyet a kis- és középvállalkozások igényeinek megfelelően terveztek. Az SCCP szoftvercsomag megjelentével a KKV-k mostantól kedvező áron juthatnak a nagyvállatoknál megszokott szintű dokumentumfelügyelethez.

A szoftvercsomag legfontosabb célja a vállalaton belüli képalkotási költségek csökkentése: mivel a szoftver a nyomtatási kiszolgáló helyett közvetlenül a nyomtatási eszközre telepíthető, megtakarítható a szervezet igényeit meghaladó kifinomult kiszolgáló megvásárlása, és fenntartásának költsége is.

A szervezetek költséghatékony működését tovább segíti, hogy ezzel a megoldással a rendszergazdák átlátják, ki és hogyan használja az eszközt. A webböngészőn keresztül, vagy akár e-mailben küldött jelentések segítségével kiválóan nyomon követhetővé válnak berendezésekhez kötődő kiadások, így egyszerűbben azonosíthatók a költséghatékonyság szempontjából fejlesztendő területek.

 

koltsegxls.jpg
 

 

A vállalat új megoldása támogatja a nyomtatási, fax- és másolási költségek kezelését, kiemeli a kiadások keletkezésének helyét, valamint a felesleges nyomtatások elkerülésének érdekében biztosítja, hogy a felhasználók azonosítsák magukat a készülékek használatakor.

A szoftvercsomag telepítését követően a ”follow me” funkciónak köszönhetően a dokumentumok bármely, a hálózathoz csatlakozó multifunkciós készüléken kinyomtathatók és begyűjthetők. Így a rugalmasabb nyomtatási költségek mellett tovább növelhető a dokumentumok biztonsága, mivel a dokumentumokhoz csak a jogosult felhasználók férhetnek hozzá. Az azonosítás több módon megoldható: például PIN kód vagy azonosító kártya segítségével.



A Canon szakemberei szerint az alábbi három egyszerű lépéssel még tovább növelhető az irodai költségmegtakarítás:

1. Kétoldalas nyomtatás mint alapértelmezett beállítás, amely azonnal végrehajtható, és az átállítástól eltekintve nem jár kiadással.


2. Felhasználói azonosítás bevezetésével nemcsak a nyomatok összekeveredését megakadályozó, elválasztó oldalak használatát szüntethetjük meg, hanem kikerülhetjük a nyomtatóban felejtett dokumentumokból eredő pazarlást is.


3. Festéktakarékos módszerek bevezetése. A nyomtatási kiadások jelentős részét a festék, illetve tinta árak teszik ki. Ennek megfelelően a nyomtatókon vagy az illesztőprogramban a sűrűségi paraméterek átállításával mérsékelhetjük a fogyóeszköz költségeket. Ebben az esetben az egyetlen kiadás a beállítást végző szakember munkabére.

A Canon Security and Cost Control Pack szoftvercsomag a legfeljebb 5 multifunkciós készüléket használó és 50 felhasználós kis- és közepes vállalkozások számára készült.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.