Hirdetés
. Hirdetés

Támogatott Dell gépek

|

Magyarországon is elindul a Dell nemzetközi ProSupport támogatási szolgáltatása, összesen hat központ lesz az országban.

Hirdetés

Magyarországon is elindul a Dell külföldön már működő ProSupport ügyfélszolgálati támogató tevékenysége - ismertette Damján Tamás, a Dell Magyarország vezetője a cég pénteki sajtóeseményén. A kétmillió dolláros beruházás hat városban - Budapesten, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden és Győrött - hoz létre úgynevezett "pick up and drop off", vagyis gépleadási és -felvételi pontokat. A cég két helyi partnerre bízza a feladatok oroszlánrészét: a logisztikát a UPS bonyolítja le, a szolgáltatást pedig a Getronics biztosítja.

Damján Tamás szerint a cég magyar viszonylatban igen jó évet zárt 2007-ben. Az IDC 2007 negyedik negyedévében első helyre sorolta a vállalatot a maga 12,6 százalékos piaci részesedésével. Az asztali gépek területén az egész évet tekintve másodikként végeztek, 32 010 géppel, ami a piac 13,6 százalékát jelenti. Ugyancsak az egész évre kivetítve szerverek területén is jó időszakot zártak, harmadikok lettek 3150 eladott géppel, ami 17,6 százalékos piaci részesedést jelent.

Az eseményen ismertették, hogy egy februári felvásárlásnak köszönhetően adattárolási rendszereket kezdtek el forgalmazni: a Dell Equallogic PS5000-es sorozat iSCSI SAN termékeit.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.