Hirdetés
. Hirdetés

Tanúsított környezetvédelem

|

A Sharp LCD televíziói összesen negyvenszer kapták meg az Európai Bizottság EU Eco környezetvédelmi emblémáját.

Hirdetés

A legújabb díjakat a LC-AD5E TV-k 20/26 és 32 hüvelykes modelljei, valamint a LC-20SD5E készülék nyerte el. A Sharp még 2005-ben - a világon elsőként - kapta meg telvíziókészülékeihez az EU hivatalos környezetvédelmi szimbólumát, és még mindig az egyetlen gyártó, amelynek sikerült megszereznie hozzájuk az úgynevezett környezetvédelmi virág szimbólumot. Az Európai Bizottság ezzel ismeri el a cég elkötelezettségét az energia- és erőforrás-takarékosság, valamint a nyersanyagok újrafelhasználhatósága mellett.

A SH1E sorozat első készülékeiért a Sharp 2005 februárjában kapta meg az EU Eco címkét, a 2007 júniusában elnyert díjjal pedig már 40 darabbal büszkélkedhet. A Sharp egyébként szorgalmasan gyűjti a nemzetközi környezetvédelmi logókat: ilyen például a GEEA energia címke, amely az energiatakarékos irodáért, szórakoztatóelektronikai berendezésekért kapható, vagy az Energy Star, amellyel a cég nyomtatóit, másolóit, faxberendezéseit és multifunkcionális eszközeit díjazták.

eueco.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.