Hirdetés
. Hirdetés

Táskarádió reneszánsz

|

Nincs is menőbb az iPodnál, kivéve, ha van egy full extrás dokkolónk is hozzá. A Tivoli iYiYi nemcsak nevében csatakiáltás, tényleg eltalált darab.

Hirdetés

Az iYiYi megjelenésében követi az Apple igényes "szappantartó" designját, hogy a csatlakozójába helyezett lejátszókkal ne ütközzön stílusban. A szappantartó itt csak a stílus letisztultságára vonatkozik, egyáltalán nincs olcsón fröccsöntött érzésünk a készülékkel. Jó megfogni, alaposan ösze van rakva, nem recseg-ropog, ha odébb helyezi az ember. Kapható fényes fekete és fehér kiszerelésben egyaránt.

Nem nagyobb egy régi táskarádiónál az asztali használatra tervezett készülék, így olyan hatalmas hangszóróknak nem jut benne hely, két három hüvelykes tányérra épül a rendszer. Mégis sikerült megoldani, hogy egy szoba betöltéséhez elegendő erőt adjon ki magából az iYiYi, anélkül, hogy számottevően torzítana vagy berezonálna. Igen jó a mélyhang kezelése és a középtartomány sem veszik el a basszus és a magas hangok között.

Alaphivatása az iPod kezelése, ha a csatlakozóba helyezzük hordozható lejátszónkat, akkor az automatikusan töltődik és elindul. Az iYiYi távirányítójával nem csak a dokkoló funkciói kezelhetők, hanem az iPod albumok és lejátszólisták is. A homlokzaton lévő fejhallgató csatlakozás igencsak jól jöhet a mindennapokban, ha környezetünktől akusztikusan leválasztva szeretnénk létezni.

Folytatás a PC World.hu oldalon >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.