Hirdetés
. Hirdetés

Tavasszal jön az új MS Office

|

A kiszivárgott Microsoft menetrend alapján 2013 elején érkezhet az új Office, ősszel pedig a Windows Phone 8 is bemutatkozhat.

Hirdetés

Maarten Visser, a SharePoint és mobil megoldásokkal foglalkozó Meetroo startup cég vezetője a Flickr profiljában véletlenül (vagy éppen pont szándékosan) megosztott két diát, amelyeken a Windows és az Office termékek megjelenési menetrendje látható. Ezek alapján több lényeges következtetést lehet levonni, persze csak akkor, ha a diák valódiak.

- A Windows 8-cal kapcsolatban csak a fejlesztői előzetes 2011 végi megjelenése látható, amely immár egy fél éve tény. A többi fontos mérföldkövet nem helyezték el az időskálán, ami azon gyanúnkat erősíti, hogy egy szivárogtatásról van szó. Így Vissertől nem tudhatjuk meg, hogy mikor érkezik az új platform, csak annyi tűnik biztosnak, hogy még karácsony előtt megérkezhet a Windows 8.
- A végleges Internet Explorer 10 megjelenése ellenben 2010 nyarára van betervezve, amely beszédes, hiszen a Microsoft általában az új platformja megjelenése előtt szokta kiadni az azzal párhuzamosan fejlesztett böngészőjét.

 


- Az Office 15-tel kapcsolatban meglehetősen konkrét az időskála. E szerint még idén nyáron érkezhet az irodai programcsomag első béta verziója (a korábbi hírek is hasonló időzítésről szóltak). Jövő tavasszal pedig a boltok polcaira kerülhet az új Office, amely így vélhetően Office 2013 lesz.
- Általában az irodai programcsomaggal együtt jelentetti meg a Microsoft a szerver oldali irodai megoldásait. Az idővonal alapján ez most sem lesz másként, azaz jövő tavasszal az Office 2013 mellett megérkezhet majd az új SharePoint és az Exchange is.
- A Windows Phone mezőnél idén őszre egy mérföldkő be van tervezve, amely akár a platform 8-as verzióját is jelölheti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.