Hirdetés
. Hirdetés

Távozik a Nortel vezérigazgatója

|

Lapinformációk szerint hamarosan lemond posztjáról Mike Zafirovski, a zaklatott sorsú Nortel távközlési vállalat vezérigazgatója.

Hirdetés

A távozásról a Wall Street Journal adott hírt, névtelenséget kérő forrásra hivatkozva. Zafirovski a következő hetekben jelenti be lemondását.

Mike Zafirovski korábban a Motorola elnöke volt, és 2005-ben lett a Nortel vezérigazgatója. Sokáig küzdött, hogy javítson a nehéz helyzetben lévő kanadai vállalat helyzetén, de végül a cég idén januárban csődvédelmet kért. Jelenleg kiárusítja az üzletágait, hogy kifizethesse a hitelezőit.

Legutóbb az Ericsson nyerte meg a vezetéknélküli üzletágért folytatott küzdelmet a Nokia Siemens Networks, illetve a MatlinPatterson befektetői társaság ellenében. Az Ericsson 1,13 milliárd dollárt fizet a Nortel CDMA és LTE eszközeiért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.