Hirdetés
. Hirdetés

Telefon nélküli tisztaDSL

|

Ingyen megszabadít telefon-előfizetésünktől az Interware - ennek azok örülhetnek, akik csak internetezésre használják a vonalat.

Hirdetés

Az Interware az augusztus 24-ig jelentkezőket díjmentesen megszabadítja telefon előfizetésüktől - ha a szolgáltató tisztaDSL csomagját választják. A szolgáltató közleménye szerint ha az igénylőnek nem volt kiépítve korábban a telefonvonal és igényli a csomagot, akkor azt automatikusan kiépíti - ezen csak internetet, telefont nem szolgáltat. Ha az előfizetőnek volt már élő telefon előfizetése, akkor meghatalmazása alapján az Interware eljár a korábbi szerződés lemondása ügyében.

A csomagról további adatok a szolgáltató weboldalán érhető el.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.