Hirdetés
. Hirdetés

Teljes csőd a legutóbbi Windows 10-frissítés

|

A legjobb megoldás probléma esetén a folt eltávolítása.

Hirdetés

Hirdetés

Február végén adta ki a Microsoft a Windows 10 operációs rendszerhez a KB4535996 jelű kumulatív frissítést a kereső funkcionalitásával, a nyomtatással és az akkumulátor-teljesítménnyel kapcsolatos hibák kijavítására, azonban úgy tűnik, hogy a szoftverfolt sok felhasználónál több problémát okoz, minet amennyit megszüntet.

Internetes fórumokon a Wondows 10 1909-es és 1903-as változatát futtató felhasználók közül sokan panaszkodnak arról, hogy a frissítés komoly kellemetlenségeket - rendszerindítási problémákat, összeomlást, kék halál képernyőt, teljesítménycsökkenést, hangproblémákat és szoftverhibákat - okozott számukra.

A Microsoft egyelőre nem adott ki javítást a javításhoz, ráadásul mivel opcionális (tehát nem kötelező, így nem automatikusan telepítődő) foltról van szó, ezért abban lehet reménykedni, hogy a problémák csak kevesebb felhasználót érintenek. Jelenleg a legjobb megoldás az okozott problémák megszüntetésére a frissítés eltávolítása a Gépház Windows Update oldalán, illetve a folt teleptésének az elkerülése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.