Hirdetés
. Hirdetés

Terjeszkedik a VMware

|

A virtualizációs megoldásokat szállító vállalat bejelentette, hogy felvásárolja a vállalati Java megoldásokat fejlesztő SpringSource-t.

Hirdetés

A VMware 362 millió amerikai dollárt fizet a SpringSource-ért, és várakozásai szerint az akvizícióval olyan termékekhez jut hozzá, amelyekkel könnyebben lehet belső és külső felhő-platformokon létrehozni, futtatni és menedzselni alkalmazásokat. A SpringSource már jóváhagyta a tranzakciót, az ügylet várhatóan ősszel zárul le.

A webalapú alkalmazások fejlesztése jelenleg nem tartozik a VMware portfóliójába; a vállalat a felvásárlással hangsúlyosabban fordul a felhőn alapuló megoldások felé. A VMware közleménye szerint a vállalat azt tervezi, hogy továbbra is támogatja azokat az elveket, amelyek népszerűvé tették a SpringSource megoldásokat: az interoperabilitás számos köztesszoftverrel, valamint a nyílt forráskód-alapú fejlesztés, amely fontos szempont a fejlesztőközösség körében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.