Hirdetés
. Hirdetés

Terminátoros NOD32 száz példányban

|

Mozijegyet és premier előtti vetítést kapnak ajándékba a limitált szériás - Terminátoros - ESET Smart Security megvásárlói.

Hirdetés

A Terminátor-rajongók már bizonnyal nagyon várják az immáron negyedszer visszatérő, legyőzhetetlen androidot. Sokan már azt is tudják, hogy június 2-án a premier előtti vetítésen - két nappal a hivatalos premier előtt - megnézni a filmet sokkal menőbb, mint egy szombati matinén.

A NOD32 forgalmazói úgy gondolták, hogy az új film alcíme – a Megváltás - és a júniusban megjelenő termékük mottója mind a filmrajongói, mind a számítógép tulajdonosok számára vonzó lehet, ezért a játékosok számára megszokott, a biztonsági programok vásárlóinak azonban váratlan változatot –  limited editiont (limitált számú kiadást) - készítettek a programból, aminek aktualitását az új verzió megjelenése adja.
 
Mivel a NOD32 antivírus rendszerének új változata is június elején jelenik meg magyar nyelven, és ugyanekkor kerül a mozikba a Terminátor legújabb része. A népszerű filmhez kapcsolódó akciók egyikeként, az ESET szoftvereit Magyarországon képviselő Sicontact Kft. és a Terminátort forgalmazó InterCom közös marketingakcióba kezdett. Az akcióban a vírusvédelmi cég egy 100 példányban megjelenő, Terminátoros külsőbe öltöztetett különleges kiadást dob piacra az ESET Smart Security új változatából.



A limitált kiadás megvásárlói nem csak az új szoftver díszdobozos változatához jutnak hozzá, de két jegyet is kapnak a Terminátor – Megváltás premier előtti bemutató vetítésére, a Duna Plaza mozijába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.