Hirdetés
. Hirdetés

Tesztelőknél az új Microsoft Office

|

A tizenötödik verziószámú csomagnak a technológiai előzetesét már néhány kiválasztott tesztelő kipróbálhatja. Nyáron érkezhet a béta.

Hirdetés

Az irodai programcsomag hivatalos blogján PJ Hought, az Office divízió alelnöke bejelentette, hogy elkészült az új Office első tesztverziója, amelyet a tegnapi napon eljuttattak néhány kiválasztott tesztelőnek. Az Office 15-ről a szakértő nem sokat árult el, így még azt sem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz a neve a kiadásra jelölt változatnak. A 2010-es verzió után - amely a tizennegyedik a sorban - az Office 2012, illetve az Office 2013 nevek tűnnek valószínűnek, amelynek eredménye attól függ, hogy a termék pontosan mikor jelenik majd meg. Azt már lehet tudni PJ Hought elmondása alapján, hogy az új Office publikus bétája valamikor nyáron érkezik majd, ez alapján egy jövő év eleji megjelenés, és a 2013-as elnevezés tűnik valószínűnek.

 



A Microsoft képviselőjének az elmondása alapján a fejlesztők az Office-t nem elszeparáltan, hanem a divizió többi termékével párhuzamosan fejlesztik - Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Project, Visio - így vélhetően az erős felhő és mobilplatform támogatással ékezik majd. "Az Office 15 segítségével az emberek okosabban, és az eddigieknél gyorsabban dolgozhatnak, kommunikálhatnak és vehetnek részt csoportmunkában" - írja PJ Hought.

Konkrét újdonságokról még keveset tudni, és az sem várható, hogy a tesztelők majd lassan csepegtetni fogják az információmorzsákat. A Microsoft a bejegyzése alapján ugyanis szerződést iratott alá velük, amelynek vélhetően része egy titoktartási passzus is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.