Hirdetés
. Hirdetés

Tévézés felsőfokon, korlátok nélkül, szabadon

|

Az ITT/OTT TV alkalmazása mostantól Windows Phone tulajdonosok számára is elérhető!

Hirdetés

Az ITT/OTT TV alkalmazása eddig „csak” az androidosok, iPhone és iPad tulajdonosok számára tudta mobileszközeiken elérhetővé tenni a vadonatúj, magyar fejlesztésű ITT/OTT TV szolgáltatást, mely nem mást kínál, mint bárhol, bármikor nézhető tévéadásokat.

Most eljött az idő a Windows Phone tulajdonosok számára is. Mától ők is élvezhetik az ITT/OTT TV szolgáltatását WP 8 és WP 8.1 készülékeiken. Nem kell mást tenniük, csak letölteni a WP 8 applikációt a Windows Phone Store-ból.

Tesztelje Ön is az ITT/OTT TV Windows Phone 8 applikációját, melynek segítségével a tesztidőszak alatt ingyen nézhet számtalan tv-csatornát. Bárhol, bármikor, különösebb kötöttségek nélkül.

 

De miről is van szó?

Már bizonyára sokak számára ismert, hogy az ITT/OTT TV egy új, szolgáltatófüggetlen, interneten elérhető televíziós alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy hordozható eszközeinken is nézzük kedvenc tévéműsorainkat, olvashassuk az elektronikus (EPG) tv-újságot, böngészhessük a programokat és műsorelőzeteseket. A szolgáltatás Magyarországon bárhol, a nap bármely szakában elérhető.

A kínálatban jelenleg is számos csatorna szerepel már, melyeket az okostévéken, bármilyen számítógépen, androidos mobilokon, iPhone-okon és iPad-eken túl mostantól Windows Phone 8 és Windows Phone 8.1 készülékekre is letölthet az ITT/OTT TV applikációján keresztül a felhasználó.
A szolgáltatáshoz mindössze szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amellyel az ITT/OTT TV megjeleníthető.

Hogyan lehetséges ez?

Egy OTT (Over The Top) streaming szolgáltatást alkalmazva, melynek segítségével az interneten keresztül lineáris (normás) élő TV és VOD (Video On Demand) lekérhető programokat nézhetünk.

Most Windows Phone tulajdonosaknak is ingyen jár

Az applikáció elérhetővé tételével a Windows Phone tulajdonosok is teljesen ingyen lehetnek részesei az ITT/OTT TV nyújtotta élményeknek. Nem kell mást tenniük, csak letölteni az alkalmazást és regisztrálni. Ha ez megtörtént, az SMS-ben kapott kód segítségével – melyet első belépéskor célszerű a felhasználónak egy általa könnyen megjegyezhetőre cserélni – díjmentesen használható a szolgáltatás a tesztidőszak alatt.

Éljen szabadon, korlátok nélkül!

A szolgáltatás a korlátlan szabadság érzését biztosítja. Nincsenek kötöttségek, hiszen bárhol, bármikor nézhetők a kedvenc tévéműsorok. Mindennek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ITT/OTT TV követőinek száma az indulás óta dinamikusan növekszik.

Kövesse Ön is az ITT/OTT TV oldalait: www.ittott.tv, www.facebook.com/ittott.tv, melyeken keresztül értesülhet a legfrissebb hírekről, fejlesztésekről, s betekintést nyerhet a „kulisszatitkokba” is.

Az ITT/OTT TV-vel csak nyerni lehet. Hogyan?

Azon túl, hogy most ingyen kipróbálható a szolgáltatás (nincsenek rejtett költségek), a kérdőív kitöltésével a húsz leghasznosabb véleményt beküldő exkluzív pólókat és páros mozibelépőket nyerhet.

Töltse le az applikációt, tesztelje, és csatlakozzon Ön is az ITT/OTT TV-t kedvelők táborához!

Hirdetés


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.