Hirdetés
. Hirdetés

Tisztelt Olvasó: ez történt velünk!

|

A technika ördöge sajnos nem kímélt sem időt, sem gépet, lényegében ennek tudható be oldalunk néhány napos leállása.

Hirdetés

Péntek reggelre derült ki, hogy akadt egy kis probléma a szerverünk RAID vezérlőjével. A legutóbbi villámmentés már sajnos hibásan került fel a lemezre, így azt nem tudtuk visszaállítani azonnal. A szalagos mentés volt az egyetlen megoldás, amit sajnos, mint látható, nem egy egyszerű feladat visszaállítani.

Mindez azért történt, mert az elmúlt fél évben, a megújuló szolgáltatások és lehetőségek megsokszorozták olvasóink számát - a Medián Webaudit tanúbizonysága szerint.

Az elkövetkező néhány napban igyekszünk egy sokkal erősebb, a megnövekedett igényeket teljesen kielégítő szerverre áthelyezni a teljes oldalt, minden egyes szolgáltatásával együtt.

Köszönjük, hogy minket választott, és reméljük, továbbra is nagyon sok hasznos információt és szolgáltatást talál majd folyamatosan megújuló oldalunkon!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.