Hirdetés
. Hirdetés

Titkosítanák az egész internetet 2018-ig

|

Nagyszabású tervet jelentett be a Symantec, melynek keretében két éven belül valamennyi webhelyet SSL titkosítással védenének.

Hirdetés

A biztonsági cég Encryption Everywhere elnevezésű webhely biztonsági csomagja web hosting szolgáltatókon keresztül érhető el: az ingyenes alapfokú titkosítást minden felhasználó automatikusan megkapja, és upgrade-elni lehet majd a kiemelt biztonságú módozatokra. A Symantec a WHMCS-vel és a cPanellel lépett partnerkapcsolatra a  folyamat automatizálására, és az ingyenes modellt már több szolgáltató kínálja.

Az óvintézkedésre már csak azért is nagy szükség lenne, mivel a Symantec adatai szerint az összes webhely 75 százaléka tartalmaz kijavítatlan sérülékenységeket, 16 százalékuk esetében pedig a sérülékenységek kritikusak. Szakértők szerint azonban szinte lehetetlen elérni, hogy minden webhelyet titkosítsanak üzemeltetőik.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.