Hirdetés
. Hirdetés

Titokzatos Windows-fejlesztés a Microsoftnál

|

A Windows Lite már a két kijelzős eszközökhöz készül.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft egyik legizgalmasabb fejlesztése a Windows Lite, amelyben a cég az ismerős Windows 10 jellemzőket egy Google Chrome OS jellegű megoldással akarja párosítani, hogy ezáltal megteremthesse a technikai feltételeit a Chromebookok ellen intézett támadásnak.

Ugyanakkor a Windows Lite-nak egy új termékcsoport, a két kijelzős készülékek kiszolgálására is alkalmasnak kell lennie, mégpedig minden bizonnyal azért, mert a Microsoft maga is egy ilyen eszközzel készül piacra lépni.

A pletykák szerint már dolgoznak a Surface Andromeda nevű két kijelzős eszközön, amelyet 2018-ban állítólag újraterveztek. A beavatottak szerint ugyanakkor a Microsoft arra is el van szánva, hogy ha nem halad kellő ütemben a fejlesztés, teljesen elengedi a terméket.

A Windows Lite tehát része annak az ambíciózus tervnek, hogy a cég meghatározó részt szerezzen magának a Chromebookok piacán.  A közeljövőben minden bizonnyal még sokat fogunk hallani róla: legkorábban alighanem a Microsoft májusi Build fejlesztői konferenciáján, ahol újabb részletek várhatók a fejlesztésről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.