Hirdetés
. Hirdetés

Tízmillió Galaxy S III kelt el

|

A Samsung legújabb csúcskészülékének diadalmenetét még az Apple jogi útzárja és az új iPhone közelgő bemutatásáról szóló pletykák sem tudták megállítani. A Galaxy S III-ból napi 190 ezer darabot adnak el.

Hirdetés

Shin Jong-kyun és a Samsung Galaxy S III
Shin Jong-kyun és a Samsung Galaxy S III
A Samsung Galaxy S III kétségkívül a legkapósabb androidos okostelefon a világon: a koreai gyártó beszámolója szerint alig két hónap alatt több mint tízmillió darab kelt el a legújabb csúcskészülékből. Összehasonlításképpen: a Galaxy S III elődjének, a Galaxy S II-nek még öt hónapjába került, hogy elérje a tízmilliós álomhatárt.

Shin Jong-kyun, a Samsung információtechnológiai és mobilkommunikációs divíziójának elnöke vasárnap, a Yonhap hírügynökségnek adott interjújában jelentette be az eladási rekordot. Pillanatnyilag a Galaxy S III a világ legkeresettebb okostelefonja, és mivel az Apple még legalább egy hónapig nem áll elő az új iPhone-nal, valószínű, hogy legalább a negyedév végéig képes lesz megőrizni ezt a pozícióját.

Az új iPhone várható megjelenése persze könnyedén a feje tetejére állíthatja majd az aktuális piaci trendeket. A 451 Research és a ChangeWave közös felmérése szerint az okostelefon-vásárlók 14 százaléka „nagyon valószínűleg” megvásárolja idén ősszel az Apple új készülékét, míg a Galaxy S III-ra csak kést százalékuk vágyik igazán.

A Samsung legnagyobb konkurense, az Apple persze mindent megtesz, hogy megnehezítse az Androd-alapú slágerkészülék forgalmazását az Egyesült Államokban. A kaliforniaiaknak a jogi lépésektől sem riadnak vissza; azt már sikerült elérniük, hogy egy szabadalom kapcsán betiltassák a Galaxy Tab 10.1 és a Galaxy Nexus okostelefon behozatalát az országba.

Az Android 4.0.4-et (Ice Cream Sandwitchet) futtató, 4,8 hüvelykes érintőképernyővel és négymagos processzorral felszerelt Galaxy S III-at már májusi bemutatóján is lelkesen fogadta a közönség. Jong-kyun szerint könnyen lehet, hogy a gyártó akár negyvenmillió darabot is el tud majd adni az eszközből, ami minden idők legsikeresebb Samsung-okostelefonjává emelné a készüléket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.