Hirdetés
. Hirdetés

Több mint egymilliárdan telepítették Androidra

|

A Word szövegszerkesztő az első olyan androidos app a Microsofttól, amely elérte ezt a jelentős mérföldkövet.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft első androidos appjkaént ért el az egymilliárdos telepítési számot a Google Play alkalmazásáruházban elérhető Word szövegszerkesztő program, amelynek valamivel több mint egy év kellett ahhoz, hogy megduplázza a telepítések számát.

Fontos megjegyezni, hogy az ilyen nagy népszerűséget elérő mobilappok esetében a forgalom nem teljes mértékben az alkalmazásletöltésekből származik. A Microsoft megállapodott több mobilgyártóval, köztük a Samsunggal, hogy előre telepítsék új eszközeikre a Wordöt és más appokat, így előfordulhat, hogy a telepített Word-példányok nagy részét még el sem indították.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.