Hirdetés
. Hirdetés

Többet kevesebbért kisvállalatoknak: ezt ígéri az új OKI MC350 és MC360

|

Szerényebb költségkeretből gazdálkodó cégek, otthoni irodák, kisvállalatok számára igyekszik nyomtatási megoldást kínálni az OKI a megszokottnál alacsonyabb áron.

Hirdetés

Az MC350 és a faxfunkcióval is felszerelt MC360 lépnek a megelőző C3520 MFP és a C3530 MFP modellek helyébe. Az OKI Printing Solutions az új sorozat tagjaival a nyomtató piac leggyorsabban növekvő szegmensét célozza meg.

 

Az OKI saját fejlesztésű LED nyomtatási technológiájára épül mindkét új készülék, egyenes papírúttal és a felhasználók által könnyen cserélhető kellékanyagokkal dicsekedhet. A ProQ nyomtatási rendszer élénk és egyenletes színű nyomatok készítését teszi lehetővé akár 20 lap/perc (fekete-fehér), illetve a 16 lap/perc (színes) sebességgel.

 

Nyomtatás, másolás, szkennelés, és az MC360-al a faxolás is lehetséges, a hatékonyságot növeli, hogy a nyomtatással párhuzamosan is lehet faxolni és szkennelni. Az 50 lapos automata dokumentumadagoló lehetővé teszi, hogy ne kelljen folyamatosan a gép mellett állnunk több lapos eredetik másolásánál, faxolásánál sem.

 

 

oki mc360 szines multifunkcios lezernyomtato
 

 

 

Az alacsonyabb ár kedvéért a gyártó ezúttal 5 soros monokróm LCD kijelzővel látta el készülékeit. A menürendszer és a kör alakba rendezett navigációs billentyűk használatával közvetlenül a hálózatra kapcsolódva tudunk szkennelni, számítógép vagy szoftver segítsége nélkül.

 

A kellékanyag költségek alacsonyan tartása érdekében a kellékanyag kazetták kapacitását a megelőző modellekhez képest magasabbra, 2000-ről 2500 oldalasra növelte a gyártó. A 130 ezer forintos ajánlott induló árban az OKI három éves garanciát ad ezekre a termékekre is, amivel e tekintetben a legjobbak közé sorolható a hazai piacon.

 

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.