Hirdetés
. Hirdetés

Tökéletes szerver növekvő méretű szervezeteknek

|

A legújabb hatmagos AMD Opteron processzor, az új Smart Array tárolótömb technológia támogatásának és a rendkívül hatékony energiafelvételnek köszönhetően a HP ProLiant DL785 G6 Server tökéletes választás olyan növekvő méretű szervezeteknek, amelyek példátlan teljesítményű, skálázható, energiahatékony kiszolgálót keresnek a legkritikusabb és legadatintenzívebb környezetbe.

Hirdetés

A sokszerveres informatikai infrastruktúrák számtalan kihívást eredményezhetnek egy vállalkozásnál. Egy idő után a virtuális szerverek kezdenek annyira elburjánzani, hogy azok száma jobban nő, mint a hálózati szerverek száma. Ez növeli az üzemeltetési költségeket, hisz például jelentős időt emészt fel a szerverkonszolidáció és menedzsment, illetve nincs elég magas rendelkezésre állású cluster, emellett folyamatosan nő az adatközpontok energiaköltsége. Mit tehetünk, ha szeretnénk megállítani a szerverek túlburjánzását, ezzel költséget, időt és energiát takarítva meg, valamint egy magas rendelkezésre állású infrastruktúrát valósítva meg?

A HP ProLiant DL785 G6 Server a jobb szerverkihasználásnak köszönhetően hozzájárul a vállalkozások informatikai költségének redukálásához, valamint lehetővé teszi, hogy a lehető legfürgébben vezessünk be új informatikai szolgáltatásokat. A HP ProLiant DL785 G6 Server konszolidációs képességei segítségével leegyszerűsödik az erőforrás-menedzsment, és nő a működési hatékonyság, köszönhetően a HP Insight Controlnak.

A nagy teljesítményű hatmagos processzorok az x86-os lebegőpontos számítás legmagasabb szintjét biztosítják, amelynek révén a legigényesebb alkalmazások is villámsebességgel használhatók.

A 8300-as sorozat ismert tulajdonságai mellett az AMD Opteron 8400 sorozatú processzorok további fontos tulajdonságokkal rendelkeznek.
? AMD Core Select: Lehetővé teszi, hogy kiválasszuk a szoftverek által elérhető processzorok számát, hogy a legjobb ár/teljesítményt hozzuk ki a rendszerből, a pillanatnyi terheléstől függően.
? HT Assist: segítségével csökkenthető a processzorok közötti kommunikáció mértéke és késleltetése, ami egyaránt gyorsítja a lekérdezéseket a cache és a számításigényes alkalmazásoknál.

Szerverújdonságok
A HP szervere rendkívül kifinomult tulajdonságokkal rendelkezik a teljesítmény, a menedzselhetőség és a megbízhatóság terén. A rendszer például akár 8 darab, hatmagos AMD Opteron 8400 sorozatú processzor befogadására is képes. Ezzel jól skálázható és magas teljesítményt garantál. A szerver támogatja a nagyon nagy virtualizációs és konszolidációs környezetet is: összesen 64 darab DIMM memóriafoglalata van, aminek révén akár 512 GB PC2-6400 vagy PC2-5300 DDR2 kétcsatornás, akár 800 megahertz órajelű memóriát képes befogadni. A HP ProLiant DL785 G6 Server támogatja a VMware, a Microsoft, az Oracle és a Linux virtualizációs szoftvermegoldásait, illetve a futtatható operációs rendszerek között szerepel a Windows, a Linux és a Solaris is. A menedzselhetőség terén a legfontosabbak egyike, hogy a HP Insight Control biztosítja az alapvető infrastruktúra menedzsmentet, ami gyors szerverbeállítást és proaktív szerverállapot figyelést, széleskörű energiafelügyeleti eszközöket és távoli adminisztrációt tesz lehetővé.

A kiszolgáló nagyot fejlődött a megbízhatóság terén is. A redundáns energia-, memória-, merevlemez- és ventilátor ellátásnak, az automatikus szerver-helyreállítás funkciónak, az intelligens hiba-előrejelző megoldásnak, a NIC-et támogató adaptív terhelés kiegyenlítésnek, a fejlett ECC-nek (Error Correction Code) köszönhetően nagyon magas a szerver rendelkezésre állási ideje. Továbbá a HP ProLiant DL785 G6 Server kiválóan skálázható megoldást biztosít.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.