Hirdetés
. Hirdetés

Torrentezés egyszerűen - Halite

|

Nem könnyű eligazodni a különféle BitTorrent-kliensalkalmazások között. Most egy egyszerűen kezelhető alkalmazást ajánlunk olvasóinknak.

Hirdetés

Aki torrentezésre adja a fejét, annak általában nehéz megtalálni a megfelelő alkalmazást. Vagy semmiféle beállítási lehetőségen nem kínálnak (hivatalos BitTorrent kliens, Opera 9), vagy pedig "pilótavizsga" kell hozzá (uTorrent), esetleg erőforrás-igénye magas (Azureus).

A nyílt forráskódú Halite pontosan az "átlagos" torrentezőnek készült, alacsony erőforrás-igénnyel, áttekinthető kezelőfelülettel és csak a legszükségesebb beállításokkal. Használatához nem kell menük mélyén turkálunk, egyetlen ablakból áll, amelyben minden funkciója elérhető és az összes letöltés áttekinthető.

Tovább a PC World.hu ismertetőjére >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.