Hirdetés
. Hirdetés

Történjék bármi, az adat marad

|

Ma már szinte minden szervezet, vállalat kritikus mértékben függ informatikai rendszerétõl. Ennek pedig legfontosabb, pótolhatatlan eleme az adatkészlet. Hiszen minden egyebet újra megvásárolhatunk, azonban adatkészletünk hosszú évek csaknem megismételhetetlen eredménye. Az újraelőállítás, visszaállítás csak akkor lehetséges, ha van megfelelő adatmentésre és visszatöltésre alkalmas megoldásunk!X

Hirdetés

Linear Solution felhőalapú adatmentés (Cloud Backup)-szolgáltatása a házon belüli megvalósításhoz viszonyítva jóval kisebb emberi és anyagi ráfordításokkal oldja meg az adatmentés, adatvédelem feladatait. Az adatmentésnek ez a módja egyre népszerűbb: egyrészt a cloud-megoldások rohamos fejlődése, másrészt a folyamatosan növekvő adatmennyiségekkel együtt emelkedő adatvesztési kockázatok, harmadrészt pedig az adatmentés szakmai feladatainak összetettsége miatt.

Hirdetés

A szolgáltatás nem egy egyszerű távoli adatmásolat, hanem ún. hibrid felhő (Hybrid Cloud)-mentés. A legmagasabb szintű adatvédelmet az ügyfélnél üzembe állított helyi lemezes mentés és a távoli adatközpontba is eljuttatott titkosított adatok együttes biztosításával éri el. Abban sem hasonlít az interneten „kilóra” vagy inkább gigabájtra kínált szolgáltatásokhoz, hogy minden megvalósítás egyedi és testreszabott az ügyfél informatikai rendszerének sajátosságai szerint.

A Linear Solution Kft. munkatársai különféle hazai közép- és nagyvállalatoknál szerzett szakismereteket alkalmazva építették ki a központi szolgáltatói adatmentő infrastruktúrát. Az eszközrendszer redundáns, tehát nincs olyan elem, amelynek meghibásodása a rendszer leállását okozhatná.

 

A szolgáltatás számos tekintetben megbízhatóbbá, jobb minőségűvé, gazdaságosabbá teszi az adatmentés kötelező feladatát:

-A létfontosságú adatok egy távoli adatközpontban is rendelkezésre állnak, így minimális a kritikus adatok elvesztésének az esélye.

-Az adatmentés automatizált, nem igényel kezelői beavatkozásokat.

-A mentésbe a vállalat távoli irodáit, telephelyeit is be lehet vonni.

-A mobil vagy asztali számítógépek adatait is ugyanaz a rendszer menti, amely a központrendszert.

-A mobil gépek elvesztése, ellopása után is visszaállíthatók az adatok.

-A mentések közötti idő szinte tetszőlegesen rövid lehet, ezáltal az elveszthető adatok mennyisége (RPO) is minimális.

-A csak szalagos mentéssel szemben a lemezes változat biztos és gyors visszatöltést nyújt.

Az elérhető legmagasabb szintű adatvédelmet a Kft. által biztosított helyi lemezes eszközzel megvalósított mentés és a távoli központba történő rendszeres, titkosított adatmásolás (replikáció) kombinációjával érik el.

A szolgáltatás motorja az Asigra Cloud Backup szoftver, amelynek kiforrott „agentless” megoldásait a világ legnagyobb adatmentő szolgáltató központjai is alkalmazzák. A lemezes mentésekről – az ügyfelek igénye szerint – rendszeresen szalagos archív példány készíthető.

Az így megvalósított hibrid adatmentés nemcsak a működési kockázatokat, de az üzemeltetési költségeket (TCO) is csökkenti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.