Hirdetés
. Hirdetés

Tovább él a Windows XP

|

A Vista-képtelen olcsó laptopok mentették meg az operációs rendszert.

Hirdetés

Az ultraolcsó számítógépek (ULCPC-k) terjedésével világossá vált, hogy ezek konfigurációja (tipikusan 512 MB memória és 2 GB tárolóhely) nem elég a Vistához, ezért a Microsoftnak vagy meg kell tartania az XP-t vagy a gyártóknak kell más lehetőség után nézniük. A várakozásoknak megfelelően a Microsoft csürtötökön bejelentette, hogy továbbra is szállít XP Home kiadást a gyártóknak legalább 2010 június 30-ig, vagy még egy évig a Windows 7 megjelenése után. A redmondi vállalat még nem jelezte, hogy mikor lehet számítani a Windows 7 megjelenésére, de biztosra lehet venni, hogy két éven belül (vagy legalábbis akkorra már tudni fogják).

 

Mi lehet a hosszabbítás mögött?

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.