Tovább vásárol az Oracle

|

Larry Ellison cége ezúttal a webmenedzsment szoftverek fejlesztésével foglalkozó FatWire-re vetett szemet. A mineolai székhelyű cég ügyfelei között több nagy multinacionális cég is képviselteti magát.

FatWire logó
FatWire logó

Az Oracle kedden jelentette be, hogy megállapodott a FatWire Software felvásárlásáól. A magánkézben lévő cég vállalati weboldalak menedzselésére alkalmas megoldások fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik.

A FatWire fejlesztését használó vállalatvezetők könnyen, különösebb előképzettség nélkül szerkeszthetik a cégük weboldalának megjelenését és tartalmát, közösségi alkalmazásokat építhetnek be, elemezhetik és optimalizálhatják a szájtokon megjelenő információkat, és szegmentált kommunikációt lehetővé tévő felhasználói csoportokat hozzanak létre - olvasható az Oracle közleményében.

A megállapodás pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az üzlet várhatóan még a nyár folyamán lezárulhat - addig mindkét vállalat a megszokott üzletmenete szerint működik.

A FatWire menedzsmentje és munkavállalói a közlemény szerint az Oracle kötelékében dolgoznak majd tovább.

Az Oracle azzal indokolta a felvásárlást, hogy a FatWire termékei remekül kiegészítik meglévő portfóliójukat, és olyan termékekkel is remekül integrálhatók, mint az Oracle Fusion middleware-ek, a cég BI-megoldásai, vagy a meglévő vállalati tartalommenedzsment rendszerek.

A New York állambeli Mineolában székelő FatWire olyan cégeket tudhat az ügyfelei sorában, mint a Barclays, a Best Buy, a Cisco, a Ford, és Pfizer. Nemzetközi szinten több mint háromszáz cég - köztük pénzügyi és egészségügyi szolgáltatók, médiacégek, kiskereskedelmi hálózatok - használják a FatWire szoftvereit.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.