Hirdetés
. Hirdetés

Trükkök az androidos Chrome böngészőhöz

|

Egyszerűen navigálhatunk a megnyitott weboldalak között, és zárhatjuk be azokat.

Hirdetés

Hirdetés

Ha tobb weboldal van megnyitva a Chrome böngészőben, egyszerűen úgy térhetünk át egy másikra, hogy a címsort jobbra (következő oldal) vagy balra (előző oldal) húzzuk az ujjunkkal.

Ha egyszerre akarjuk látni az összes megnyitott weboldalt, bármelyik oldalon a címsortól kezdve húzzuk lefelé az ujjunkat. Ekkor kártyaként megjelenik az összes megnyitott oldal. Bármelyik előtérbe hozásához koppintsunk a fejlécére, ha pedig be akarunk zárni egy oldalt, a fejlécénél fogva húzzuk le oldalirányban a képenyőről, vagy koppintsunk a fejléc jobb szélén található X-en.

Ha az összes megnyitott oldalt be akarjuk zárni, koppintsunk a jobb felső sarokban található, három pontból álló menü ikonon és válasszuk az Az összes lap bezárása lehetőséget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.