Hirdetés
. Hirdetés

Túl a 10 millión a Galaxy S4

|

A várakozásoknak megfelelően hamar túljutott az első 10 millió eladáson a Samsung.

Hirdetés

A Galaxy S4 a Samsung valaha volt legnépszerűbb telefonja, amit az bizonyít a legjobban, hogy egyik sem fogyott ilyen gyorsan. Az április 26-i startját követően a dél-koreai óriás hamar túljutott a készülék első 10 millió eladásán, ezzel pedig lekörözte az S3 értékesítéseit. 

A Galaxy S3 a gyártó korábbi csúcstartója volt, aminek 50 napba telt egyébként elérni a 10 milliós határt. Azóta a telefon már a 40 millión is túljutott. Nagyjából egy héttel ezelőtt a Galaxy S4-ből már azt mondták, 6 milliónál is több fogyott, és még a hónap végére azt várták a szakértők, hogy eléri a Samsung a 10 milliót is. 

A számításaik beigazolódtak, a sokszor phabletként emlegetett telefon töretlenül halad előre. A készülékről további információk és a véleményünk a kapcsolódó tesztünkben olvasható. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.