Hirdetés
. Hirdetés

Ubisoft: jó lenne az olcsóbb Wii U

|

Az olcsóbb ár több hardvereladást, az pedig több szoftvereladást jelentene.

Hirdetés

Az Ubisoft ügyvezetője arról a véleményéről adott hangot, amely szerint a Nintendo Wii U árcsökkentése mindenki számára kedvező lenne. Alain Corre mindig üdvözli, ha egy hardvergyártó csökkenti a konzoljának az eladási árát. Ennek az oka, hogy azt szeretnék, minél több rajongóhoz jusson el az aktuális játékuk.

Corre úgy gondolja, hogy a Wii U előbb-utóbb végül rátalál a közönségére, bár tény, hogy a legtöbben jobb és gyorsabb eladásokat vártak. Bár a Wii U már novemberben a piacra került, ennek ellenére a Nintendo csak 57 000 darabot tudott értékesíteni januárban. Ezzel messze lemarad a riváisaitól, az Xbox 360-tól és a PlayStation 3-tól.

A Wii U hibáiról sokan találgatnak, abban viszont mindenki egyetért, hogy az alacsonyabb ár mindenkinek segítene. Ez egyébként a legdrágább konzol, amit a Nintendo valaha kiadott. Az alapcsomag ára 299,99 dollár, míg a Nintendo Landdel és néhány kiegészítővel érkező deluxe csomag 349,99 dollárba kerül. A Nintendo megvédte az árait, szerintük a konzolnak valóban ekkora az értéke. Az mindenesetre biztos, hogy a Nintendo 3DS-nek anno sokat segített az első árcsökkentés.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.