Hirdetés
. Hirdetés

Üdv újra a weben Egyiptom!

|

Ma reggel, helyi idő szerint 9.30-kor visszakapcsolták az egyiptomi internetet.

Hirdetés

Öt napos megvonás után ma reggel az egyiptomi hatóságok zöld utat adtak az ország internetszolgáltatóinak (ISP), így az Egyiptomban élők újra hozzáférhetnek a világhálóhoz.

A visszakapcsolás után az egyiptomiak nem is tétlenkedtek, és újra hallatták hangjukat a legfontosabb közösségi csatornákon, például a Twitteren. Az aktiválást bizonyítandó például a Szuezi-csatorna hivatalos oldala is elérhető, amely az internetmegvonás alatt teljesen elérhetetlen volt.

 



Az IDG hírszolgálatának beszámolója alapján helyi idő szerint reggel fél tízkor kapcsolták vissza az internetet az országban. Ekkor vált elérhetővé az ország két telekommunikációs szolgáltatójának - a Vodafona Egypt és Etisalat - a weboldala.

Mindentől függetlenül a helyzet Egyiptomban változatlan. Kairóban, a Tahrir téren több ezer ember tüntet Hoszni Mubarak elnöki diktatúrája ellen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.