Hirdetés
. Hirdetés

Új Acer ultrabook 699 dollárért?

|

Úgy tűnik, az Acer a nagyobb kijelzőjű ultrabookokban látja a fantáziát. A legfrissebb információk szerint a gyártó egy 15 colos készüléket akar a piacra dobni, méghozzá igen baráti áron.

Hirdetés

Az Acer Aspire S3 11 colos, és a Samsung Series 5 14 colos gépének kivételével eddig mindegyik ultrabook 13,3 colos kijelzővel rendelkezett.

A DigiTimes információi szerint bár az új Acer ultrabook a maga 15 colos kijelzőjével mindössze 699 dollárért lesz majd elérhető, a 15 colos ulrabookkal azonban még lehetnek gondok.

Benne van ugyanis a pakliban, hogy vastagsága és súlya nem felel majd meg az Intel előírásainak. Mindenki számára nyilvánvaló tény, hogy az ultrabookok védjegye eddig éppen a szupervékonyság és a pihekönnyűség volt, és miután a Samsung Series 5-töt is érte az a vád, hogy csak nevében ultrabook, hiszen sem vastagsága sem súlya nem felel meg a kívánalmaknak, felmerül a kérdés, hogy tartja majd be az Acer 15 colos gépe az ultrabook tervezési előírásait.

Magyarországon a karácsonyi szezonban az Acer korábban piacra dobott ultrabookja mellett egyébként az Asus decemberben bemutatott Asus Zenbookja vásárolható meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.