Hirdetés
. Hirdetés

Új Adobe-eszközök a Flash platformra

|

Az Adobe közleménye szerint már a bétaverziók is teljes munkafolyamatokkal járulnak hozzá a fejlesztők és a tervezők termelékenységéhez.

Hirdetés

Az Adobe szerdán jelentette be a Flash platform újabb fejlesztéseit, elérhetővé téve a Flash Builder 4 (korábban Flex Builder), a Flash Catalyst és a nyílt forráskódú Flex 4 keretrendszer bétaverzióit. Az Adobe Flash Builder az internetes alkalmazások gyors felépítésének eszköze. Az Adobe Flash Catalyst interaktivitás-tervező eszköz, amivel kódolás nélkül, gyorsan építhető fel az alkalmazások felhasználói felülete. A nagymértékben integrált munkafolyamat a Flex 4 keretrendszeren belül teszi lehetővé, hogy a fejlesztők és a tervezők könnyebben működhessenek együtt.

Egyszerűsített fejlesztési megközelítés
Az Adobe Flash Builder 4 a nyílt forráskódú Flex keretrendszeren alapszik, és a gazdag internetes alkalmazások fejlesztését leegyszerűsítő szolgáltatáskészlettel rendelkezik. A korábban Adobe Flex Builder néven ismert integrált fejlesztőkörnyezet jobb alapvető fejlesztői funkciókat biztosít, új szolgáltatásokkal bővíti a szoftvert, és leegyszerűsíti a tervezési-fejlesztési munkafolyamatot. A fejlesztők betekintést nyerhetnek a szolgáltatásokba, és az objektumok egyszerű húzásával eljárásokat, például interaktív táblázatokat, ábrákat és adattáblázatokat társítsanak a felhasználói felület egyes elemeihez.

Mindez megkönnyíti az információtárolók tagolását, integrálva az adatbázisokból származó üzleti adatokat a különböző szervezetek webes szolgáltatásaiba. A vállalatok felhasználó-központú vezérlőpult-alkalmazásokat, elektronikus kereskedelmi alkalmazásokat és önkiszolgáló webes portálokat hozhatnak létre, leegyszerűsítve az üzleti folyamatokat.

Közös alap a tervezéshez és a fejlesztéshez
A frissített Flex keretrendszer célja, hogy segítse a termelékenység növelését és a következetességet, a fejlesztőknek pedig lehetővé teszi a tervezők által az Adobe Flash Catalyst segítségével létrehozott funkcionális felhasználói felületek importálását, a megjelenés és elrendezés tekintetében megőrizve a felhasználói élmény.

Az Flash Catalysttal az Adobe Photoshop vagy Illustrator szoftverekben készített alkotások olyan felhasználói felületté alakíthatók, amelyeket a fejlesztők közvetlenül is felhasználhatnak az alkalmazások vagy webhelyek elkészítéséhez. A munkafolyamatban így a tervezők irányításuk alatt tarthatják a felhasználói élményt, miközben a fejlesztők jobban összpontosíthatnak az alapvető alkalmazáslogikára. A Flash Catalyst lehetővé teszi, hogy már a korai fázisban bemutathassák és folyamatosan fejleszthessék az alkalmazások funkcionális felhasználói felületeit, így a fejlesztési folyamat során korábban hozzájuthatnak a visszajelzésekhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.