Hirdetés
. Hirdetés

Új asztali számítógépeket mutatott be kkv-knak a HP

|

Két új - a gyártó közlése szerint - megbízható és kiváló teljesítményt nyújtó asztali számítógépet mutatott be a Hewlett-Packard (HP). A HP Pro 3120 és HP Pro 500B főképp az üzleti felhasználókat célozzák meg áraikkal és széles körű felhasználhatóságukkal.

Hirdetés

A HP a két új termékkel bővíteni kívánja kínálatát, amely a költségtakarékos üzleti felhasználóknak alternatívát kínál az elöregedő gépparkjuk felfrissítésére. A könnyen üzembe helyezhető, bővíthető, modern külsejű HP Pro 3120 asztali számítógépet az üzleti felhasználók igényeinek megfelelően alakították ki.

A Pro 3120 pc-t kimondottan olyan ?értékkereső" felhasználók számára tervezték, akik nagyra becsülik a technológiai vívmányokat, melyekkel megvalósíthatják üzleti céljaikat.

Az Intel Core processzorral és Intel GMA grafikus kártyával felszerelt HP Pro 3120 egyedülálló vizuális teljesítményt nyújt. A 8 GB-os memória és a nagyobb rugalmasságot biztosító multiple expansion port zavarmentes, hatékony felhasználást biztosít. Mindkét modell új jellemzője az ipari dizájn, amit a csillogó fekete és szürke mintázat alakít professzionális külsővé.

A Pro 3120 mellett, teljesítményének és vonzó árának köszönhetően a 500B Microtower PC helyezi új szintre az üzleti teljesítményt.

A 500B modell széles körű konfigurációs lehetőséget kínál, amelyek tökéletesen kielégítik az üzleti felhasználó valamennyi igényét. A gép teljes mértékben eleget tesz a megfizethető árra és a magas teljesítményre vonatkozó kívánalmaknak. A 500B Microtower olyan árérzékeny kis- és középvállalkozások számára ideális, akik intelligens, sokoldalú eszközt keresnek, megfizethető áron. A 4 GB-os memóriával és Windows 7-el és legújabb Intel technológiával felszerelt gép optimalizálja és növeli a CPU teljesítményét.

Mint minden HP számítógép, így a 500B és a Pro 3120 PC-k is kiállták a 100 ezer órás tartóssági tesztet, amely után elmondható, hogy a legmagasabb szabványoknak is megfelelnek.

A Pro 3120 és 500B Microtower PC  holnaptól érhető el Magyarországon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.