Hirdetés
. Hirdetés

Új Celerra termékcsalád

|

Beépített VMware, NAS, IP és Fibre Channel tárolási szolgáltatásokat nyújt az EMC Celerra NS Series termékcsaládja.

Hirdetés

A Celerra NS-120, NS-480, NS-960 és az NS-G8 Gateway integrált NAS, iSCSI és Fibre Channel kapcsolattal rendelkezik. Az EMC közlése szerint szoftveres újításai révén - fájlrendszerszintű deduplikáció, fájlszintű adatmegőrzés és megfelelés - a piacon kapható egyéb rendszerekhez képest akár 22 százalékkal alacsonyabb teljes élettartamra vetített összköltséget lehet elérni. Az új funkciók a már meglévő beépített szolgáltatásokat - a fejlett IP-alapú tárolóreplikációt, az automatikus kötetfelügyeletet, az optimalizált, rétegezett tárolóterületi adatkezelést és a takarékos erőforrás-kiosztást - bővítik ki.

Az új Celerra NS-120, NS-480 és NS-960 rendszerek jellemzői:

- Hatékony energiafelhasználás
A Celerra rendszerek alacsony energiafelhasználású SATA II lemeztechnológiája optimalizált adatelhelyezést tesz lehetővé a Celerra rendszereken. A SATA II lemezmeghatjók terabájtonként 32 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak a hagyományos egy terabájtos SATA-lemezekhez képest. Az új Celerra termékcsalád támogatja az Enterprise Flash egységek és az alacsony fogyasztású SATA II lemezek együttes használatát.

- Felügyeleti eszközök VMware-környezetekhez
A VMware Site Recovery Manager Automated Failback egy VMware vCenter bővítőmodul formájában segít a Celerra-vásárlóknak az eredeti virtuális infrastruktúra visszaállását koordinálni. Beállítható például a VMware Site Recovery Manager átállásának összes lépése. A VMware View Storage Integration egy VMware vCenter bővítőmodul, amelynek használatával az adminisztrátorok kényelmesen és gyorsan végezhetik el a virtuális asztali rendszerek ezreinek erőforrás-kiosztását a Celerra pillanatfelvétel-funkcióját és a VMware View Composert használva. A kombinált funkcionalitás lehetőséget ad arra, hogy a felhasználó többféle erőforrás-kiosztási módszer között választhasson, illetve egy telepítési eszközt is nyújt a vCenter - mint közös felügyeleti alkalmazás - használatával.

- Egyszerűbb felügyelet
A Celerra Provisioning varázsló egyszerűsíti a tárolókkal kapcsolatos kezdeti erőforrás-kiosztási feladatokat, követendő eljárásokat valósít meg és ellenőrzi a műveleteket. A szoftver a kényelmesebb telepítés érdekében előre fel van töltve a berendezésre. A Celerra Unified Storage Connectivity (egyesített tárolóeszköz-kapcsolatok) lehetőséget ad a több operációs rendszert futtató, külön tárhelyes rendszerek egy platformon történő konszolidálására. A Celerra File-Level Retention (fájlszintű adatmegőrzés) fájlrendszeri WORM-szolgáltatásokat (egyszer írható, többször olvasható adatok) kínál az információk kézbentartásához. A szolgáltatás új megfelelési funkciója védelmet jelent a zárolt fájlok törlése ellen és így segíti a szabályozások betartását.



Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.