Hirdetés
. Hirdetés

Új csomag az Adobe-tól

|

Technikai leírás, dokumentáció, prezentáció készítése, eLearning - ezt kínálja a Technical Communication Suite kollekció.

Hirdetés

Az Adobe bejelentette az Adobe Technical Communication Suite programcsomagot, amely többféle nyelven és formátumban alkalmas technikai információk és oktatási anyagok előállítására, szerkesztésére és publikálására. A csomagban található szoftverekkel a szakemberek és az oktatók látványos, multimédiás tartalmakban (például Flash videókban) gazdag technikai leírásokat, dokumentációkat, prezentációkat és eLearning anyagokat készíthetnek. Naresh Gupta, az Adobe nyomdaipari megoldásaiért felelős alelnöke szerint az Adobe legújabb terméke kifejezetten a technikai információk publikálásával, megosztásával foglalkozó közönséget célozza meg.

A Technical Communication Suite egyik legfontosabb eleme az új Adobe RoboHelp 7 szoftver, amely súgórendszerek előállítására alkalmas. A kollekció ezen kívül az Adobe FrameMaker 8, az Adobe Captivate 3 és az Adobe Acrobat 3D Version 8 programokat tartalmazza, amelyek kiadványszerkesztésre, eLearning anyagok készítésére és technikai adatok biztonságos publikálására használhatók. A termékek közötti átjárhatóság és a médiaformátumok (Flash Video, SWF, MP3, AVI, Adobe PDF, XML, DITA, stb.) széleskörű támogatása hatékony és időtakarékos megoldást biztosít.

A Technical Communication Suite várhatóan 2007. október végén jelenik meg Microsoft Windows XP és Vista operációs rendszerekre. A csomagra a korábbi Captivate, FrameMaker és RoboHelp szoftverekről lehet frissíteni. A RoboHelp 7 és a RoboHelp 7 Server ugyanekkor válik elérhetővé, és a RoboHelp 6-ról kedvezményes áron lehet a 7-es verzióra frissíteni.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.