Hirdetés
. Hirdetés

Új csúcsokon a microSD kártyák

|

A Mobile World Congressen két cég is egy terabájtos terméket jelentett be.

Hirdetés

Hirdetés

Tovább folytatódik a memóriakártyák tárkapacitásának elképesztő ütemű növekedése: a Mobile World Congress bejelentették a világ első egy terabájtos microSD kártyáját.

Az új világrekordot egyszerre ketten állították fel, ugyanis a Micron és Western Digital SanDisk márkája is ilyen UHS-I microSDXC termékkel rukkolt ki a rendezvényen, ami jó hír mindazoknak, akiknek a Samsung új egy terabájtos Galaxy S10 Plusára fáj a foguk, és szívesen rátennének még a tárkapacitásra.

A Western Digital kártyája a gyorsabb, 160 megabájt/másodperces maximális olvasási sebességet tud, míg a Microné csak száz megabájt/másodpercet. A maximális írási sebesség terén viszont a Micron kártyája a fürgébb 95 megabájt/másodperccel, ami öt megabájt/másodperccel jobb, mint a Western Digital teljesítménye.

A SanDisk kártya áprilisban jelenik meg, és 449,99 dollárba kerül majd, ami elég borsos árnak tűnik, hiszen 512 gigabájtos kistestvére csak 199,99 dollár.

A Micron kártya ára egyelőre nem ismert, és a megjelenés idejéről is csak annyit lehet tudni, hogy valamikor a második negyedévben várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.