Hirdetés
. Hirdetés

Új disztribúciós partnert jelentett be a HP Magyarország

|

Új disztribuciós partnere lett a HP Magyarországnak a Ramiris személyében

Hirdetés

A Hewlett-Packard Magyarország hivatalosan bejelentette, hogy 2009. május 14-től új, több üzletágat átölelő disztribútora van a magyar piacon, mely a széles körű termékpalettával rendelkező, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó Ramiris Europe Kft.

 

A piacon bekövetkezett drasztikus változásokhoz való alkalmazkodás és a partnerek igényeinek minél magasabb színvonalú és szélesebb körű kiszolgálása érdekében a HP és a Ramiris tovább erősíti együttműködését a HP termékek eddiginél szélesebb portfóliójának értékesítésében. Ennek keretében elsősorban a kis- és középvállalkozások felé nyitnak, mindezt a Ramiris kiterjedt viszonteladói hálózatára építve.

 

hp_pavilion.jpg

 


A Ramiris által forgalmazott portfolió kiterjed a személyi számítógépek, nyomtatók valamint szerver és tárolómegoldások értékesítésére is. A személyi számítógépek üzletág termékei közül mind a vállalati mind a fogyasztói vagy otthoni területre szánt Notebookok és PC-k széles palettája válik elérhetővé a partneri kör számára.  A forgalmazott nyomtatási és képalkotási üzletág termék portfoliójában megtalálhatók az otthoni vagy kisirodai szegmensnek szánt lézernyomtatási elvű egy- és többfunkciós termékek és szkennerek. A vállalati szerver és tároló megoldások területén az iparági szabvány szerverek mellett a külső tároló megoldások is elérhetőek lesznek.

 

A Ramiris Europe Kft. egy új, lendületes, öt főből álló marketing csapatra támaszkodva futtatja HP-s üzletágát, melynek vezetésével Weiler Árpádot bízta meg. Weiler Árpád korábban az OKI Printing Solutions színeiben tevékenykedett, az IT és képalkotás marketingje terén közel évtizedes szakmai tapasztalattal dicsekedhet.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.