Hirdetés
. Hirdetés

Új e-szolgáltatások az SZTNH-ban

|

Többéves fejlesztés zárul le a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában (SZTNH). Az ÚMFT Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében a szervezet megújuló elektronikus szolgáltatásokat bocsát ügyfelei rendelkezésére.

Hirdetés

Az SZTNH - vagyis a korábbi Magyar Szabadalmi Hivatal - honlapján március első napján az e-nyilvántartás és az e-iratbetekintés, továbbá az e-ügyintézés jelent meg. Ugyancsak ettől az időponttól lehet elektronikus úton lajstromkivonatot kérni, ennek a neve: e-lajstrom.

A 2001 áprilisa óta szolgáló, online hozzáférésű, PIPACS elnevezésű adatbázis csak addig működik, amíg - előreláthatóan ez év közepén - meg nem jelenik a hivatal honlapján az ezt kiváltó új keresési lehetőség, az e-kutatás. Az e-közlöny már 2010 júliusától hozzáférhető a hivatal honlapján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.