Hirdetés
. Hirdetés

Új Epson mátrixnyomtató kis helyigénnyel

|

Van újdonság az ősi Epson FX-1050 után több mint egy évtizeddel is a mátrixnyomtatók világában. Az új LQ-50 számlanyomtató az "ős" helyigényébek töredékével rendelekezik: csomagszállító kisbuszok és kisebb boltok számára fejlesztették ki.

Hirdetés

Az Epson LQ-50 fő technikai paramétereit tekintve egy 24 tűs, 50 oszlopos, kompakt pontmátrix nyomtató. Olyan területekre fejlesztette ki gyártója, ahol az alacsony helyigény elsődleges szempont - ilyen például a csomagszállító kisbuszok belső tere vagy a kisboltok elárusító pultja, ahol kétpéldányos számlanyomtatóként dolgozhat. Az Epson LQ-50 támogatja a folyamatos, akár tekercspapírra, akár leporellóra történő nyomtatást is, és képes számlák, nyugták, receptek, szállítmányozási blanketták előállítására.

A minimális helyigény esetünkben nettó 275×240×153 milliméter, azaz körülbelül egy A4-es mappa területe. Az LQ-50 nyomtatási sebessége 360 karakter/perc, felbontása 360×360 dpi. Opcionálisan rendelhető papírhenger-fedővel erősen szennyezett környezettben is használható az LQ-50.

 

 

 

A gyártó igen alacsony működési és karbantartási költségeket ígér, amit igen nagy kapacitású, közel hárommillió karakter nyomtatására alkalmas festékszalag hivatott biztosítani, melynek élettartama vázlat módban ennél több is lehet. 10 000 üzemórás MTBF érték utal a terhelhetőségre, az ENERGY STAR minősítés pedig a visszafogott fogyasztásra.

Fábián Miklós, az Epson magyarországi fióktelepének vezetője az új termék kapcsán kiemelte, hogy alapfelszerelés a párhuzamos és USB csatlakozó is.

Az Epson LQ-50 2011. január 10-től lesz kapható itthon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.