Hirdetés
. Hirdetés

Új Ericsson-platform

|

Az Ericsson új mobilplatformja háromprocesszoros megoldást és egy nagy teljesítményű multimédiás alrendszert tartalmaz.

Hirdetés

A tömegpiaci mobilkészülékekhez tervezett U500-as úttörő a korábbiaknál magasabb szintű funkciókat biztosít: jó minőségű videofelvevő, 12 megapixeles fényképezőgép, WVGA-kijelzők, fejlett 3D-játékok, 3D felhasználói felület, CD-minőségű hangteljesítmény és nagy felbontású videojel a valódi mobiltelevíziós élményhez.

Az Ericsson U500-as mobilplatformja a három ARM11 processzor és hardvergyorsítók segítségével elért nyers erőt csúcstechnológiájú platformarchitektúrával kombinálja azáltal, hogy egy single-die processzorba van integrálva a digitális alapsáv és egy fejlett multimédiás companion chip. Az eredmény egy nagy teljesítményű multimédiás platform, amely a jelenleg elérhető hasonló termékeknél kisebb és költséghatékonyabb - állítja a hivatalos sajtóközlemény.

Az U500-as által kínál fejlett grafikai funkciók a programozható OpenGL ES 2.0 grafikus processzor, az ARM Mali200 GPU beépítésének az eredménye, amely gyors, nagy felbontású képeket állít elő a kézikészülékektől elvárt alacsony energiafogyasztás mellett.

A tervek szerint az U500-as kereskedelmi forgalomban 2009 első felében lesz kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.