Hirdetés
. Hirdetés

Új ernyőprojektet indított a Magyar Telekom

|

K+F+I ernyőprojektet indított a Magyar Telekom azzal a céllal, hogy újszerű, innovatív megoldásokkal támogassa a szervezet jelenlegi lakossági és vállalati szolgáltatásainak továbbfejlesztését, illetve elősegítse az alaptevékenységeken túli, új fejlesztési területek és innovációs irányok felkutatását.

Hirdetés

„Ezzel az átfogó projekttel az a célunk, hogy új kompetenciák jelenjenek meg a Magyar Telekom üzletfejlesztési és innovációs tevékenységében, amelyek hozzájárulnak a kutatás-fejlesztési tevékenységek hosszú távú sikeréhez és megalapozottságához” - emelte ki Pukler Gábor, a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatója.

Az ernyőprojekt az információtechnológia fejlődése által felvetett társadalmi kihívásokra keres válaszokat, illetve a lakossági és a vállalati ügyfélkörnek nyújtott termékek és szolgáltatások fejlesztésére fókuszál.

A projekt a Magyar Kormány támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kezelésében, a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával valósul meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.