Hirdetés
. Hirdetés

Új ESPRIMO mini PC-k a Fujitsutól

|

Az ESPRIMO Q-sorozat a Fujitsu szerint a legkisebb, Blu-ray technológiát és Windows 7 operációs rendszert támogató, komplett funkcionalitású mini PC.

Hirdetés

A Fujitsu bemutatta az ESPRIMO család két új modelljét: a kompakt, tetszetős formatervű ESPRIMO Q9000 és ESPRIMO Q1510 mini PC-t. Az új Intel Core processzorokkal dolgozó új gépek apró méretük dacára nagy teljesítményt nyújtanak, energiahatékonyak és csendesek.

Az ESPRIMO Q9000 azoknak a felhasználóknak készült, akik helytakarékos és kis fogyasztású asztali PC-t keresnek - komplett funkcionalitással. A legújabb Intel mobiltechnológiának és a Microsoft Windows 7 Professional operációs rendszernek köszönhetően az ESPRIMO Q9000 kielégíti a teljes értékű PC-kkel szemben támasztott követelményeket. CD-tartónyi (165x168x57 mm) mérete és 1,6 literes térfogata révén helyet takarít meg az íróasztalon; Intel vPro technológiája és DeskView felügyelete olajozott rendszerüzemeltetést garantál. Az ESPRIMO Q9000 minden népszerű csatlakozást támogat (pl. HDMI, DVI és eSATA). Az Intel Core i5 processzor tétlen üzemmódban mindössze 19 watt áramot fogyaszt, és a rendszeren kibővített fogyasztásszabályozási beállítások is elérhetők.

Az ESPRIMO Q1510 mini PC

Az ESPRIMO Q1510 apró mérete ellenére jól teljesít szórakoztatóközpontként a nappaliban vagy üzleti gépként az irodában. Az ESPRIMO Q1500 modellt kiváltó rendszer kompakt és elegáns formatervezésű. Az új ESPRIMO Q1510 csomagja távvezérlőt, opcionális Blu-ray meghajtót, teljes körű HDMI támogatást és Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszert tartalmaz. Az új Intel Core processzortechnológia egyenletesen alacsony energiafogyasztás és rendkívül halk futás mellett növeli a gép teljesítményét. Az opcionális WLAN-támogatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó a gépet az otthoni szerverre csatlakoztatva hallgasson zenét vagy vetítse le nyaralási képeit a tévé képernyőjén. Az ESPRIMO Q1510 "hat az egyben" kártyaolvasója a fényképezőgép fotóinak letöltését is támogatja. A gép gazdája egyedi színes borítókkal is személyre szabhatja rendszerét.

Mindkét ESPRIMO mini PC maximum 500 GB kapacitású merevlemezzel, 4 GB RAM memóriával, 6 USB-porttal, valamint opcionális WLAN és Bluetooth képességekkel rendelkezik. A Fujitsu ESPRIMO Q9000 és ESPRIMO Q1510 máris rendelhető az EMEA-régióban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.