Hirdetés
. Hirdetés

Új funkciók a Google Térképben!

|

Automatizálhatjuk az előzmények törlését, és a személyes programjainkhoz is navigációs segítséget kaphatunk.

Hirdetés

Hirdetés

A Google Térkép egy következő frissítése lehetővé fogja tenni, hogy automatikusan eltávolítsuk a földrajzi helyeket rögzítő előzményeket.

Jelenleg az a helyzet, hogy a Google Maps a használat megkönnyítése érdekében nyomon követi és iktatja a földrajzi adatainkat, így ha betekintünk az előzményekbe, egyszerűbben oda tudunk találni a kiválasztott helyre.

Ez a szolgáltatás kétségtelenül igen hasznos, amikor például a volán mögött ülünk, hiszen ezáltal sokkal könnyebb a GPS-t egy korábbi helyre beállítani.

Ugyanakkor az ügynek vannak bizonyos adatvédelmi vonakozásai is, ezért a Google Maps már most megengedi, hogy kézzel töröljük az előzményeket. A jövőben viszont automatizálhatjuk a folyamatot, és ez a szolgáltatás már meg is jelent a szoftver bétaváltozatában.

További tervezett újdonság, hogy a Google Maps a naptárunkban szereplő programok, foglalások alapján a célpont elérését segítő navigációs eligazításokkal is szolgál majd, de természetesen arra is módunk lesz, hogy letiltsuk ezt a fajta kotnyeleskedést.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.