Hirdetés
. Hirdetés

Új hálózati gyártó a hazai piacon

|

Kereskedelmi képviseletet nyitott Budapesten a Telsey, és innen irányítja az osztrák, a lengyel a cseh és a szlovák piaci tevékenységét.

Hirdetés

Az 1993-ban alapított olasz cég kezdetben távolsági hálózatokhoz gyártott felügyelő és vezérlő eszközöket, és 1999-ben lépett be a szélessávú IP eszközök piacára mind a szolgáltatói, mind pedig a SOHO szegmensben. Mai termékválasztéka szélessávú hálózatókhoz való hozzáférési eszközökből, IP alapú videoátviteli eszközökből ("set-top-box-ok"), otthoni kishálózati eszközökből, médiakonverterekből, valamint menedzselt és nem menedzselt LAN kapcsolókból áll.

Mint Szuszkó László, a képviselet vezetője elmondta, tavaly a Telsey árbevétele 115 millió dollár volt, ez év végéig a magyar piacon 1 millió dollár bevételre számítanak. Elsősorban az Triple Play szolgáltatást nyújtó internetszolgáltatóknak kínálják a set-boxokat, a TVNet ügyfeleinél már az ő eszközeiket használják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.