Új hasznos funkció a Viberben

|

Hamarosan elérhetővé válik az üzenetküldő alkalmazás "Jegyzeteim" elnevezésű funkciója, amellyel a legfontosabbtól akár a legapróbb részletekig megtervezhetik napi feladataikat a felhasználók.

Hirdetés

Az emberek napi tevékenysége állandó multitasking-feladatokból áll, - az üzenetek, a hívások és a videók fogadása - mindezek egy helyen történő nyomon követése pedig kihívást jelent. A felhasználók, ennek ellenére a különálló feladatkezelő mobilapplikációkat jellemzően nem töltik le.

Ezért hozta létre a Viber a "Jegyzeteim" funkciót, egy új, dedikált platformot a felhasználók csevegési menüjében, amely segíti a teendők priorizálását, a fényképeket, az emlékeztetőket és minden egyebet egy helyen tárolni. A Viber alkalmazásban több mint egymilliárd felhasználóval és percenként több mint hétmillió interakcióval a "Jegyzeteim" szolgáltatás tovább egyszerűsíti a felhasználók napi feladatait, hogy azok mindenki számára a lehető legkényelmesebbek és hatékonyabbak legyenek.

A Viberen elérhető mindennapi üzenetküldési és szervezési funkciókra szabva tervezték a megoldást:

  • Készítsd el teendőid listáját, és ellenőrizd, ha teljes
  • Kedvenc üzeneteit videóit, fotómatricáit azonos helyre mentheted
  • Bármilyen eszközzel szinkronizálhatod (például mobil, asztali, táblagéppel stb.)
  • Emlékeztetők beállítása a legfontosabb jegyzetekhez (hamarosan elérhető)

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.