Hirdetés
. Hirdetés

Új hírek a Samsung Galaxy A31-ről

|

Rövidesen megjelenik a Samsung új mobilja, és a telepe bivalyerős lesz.

Hirdetés

Hirdetés

Hamarosan piacra kerül a Samsung Galaxy A31 - erről árulkodik, hogy a gyártó hivatalos webhelyének orosz változatán megjelent a mobil támogató oldala.

Az oldal sajnos nem sokat árul el a mobilról magáról, úgyhogy az adatokat illetően csak a korábbi kiszivárogtatásokra hagyatkozhatunk.

Ezek szerint az új okostelefon Android 10-el, négy gigabájt RAM-mal és MediaTek lapkakészlettel (MT6768V/CA) jelenik meg.

Korábban az is kiszivárgott, hogy az alaptárolója 64 gitabájtos lesz, ami megfelel a középkategóriás elvárásoknak. Ebből a súlycsoportból egyedül a telep 5000 mAh kapacitása lóg ki, ami inkább a csúcsmodellekre jellemző érték.

A kamera-összeállítás vezető egysége 48 megapixeles lesz, amelyhez 5 megapixeles makrókamera társul. Ez elmarad ugyan a Samsung Galaxy S20 64 megapixelétől, ugyanakkor hatalmas előrelépés a Galaxy A30 16 megapixeléhez képest.

Vagyis összességében úgy tűnik, hogy a vezető modellek specifikációiból többet is sikerült átcsempésznie a Galaxy A31-be a Samsungnak, ami igazán örvendetes fejlemény az árérzékeny vásárlók számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.